Telung tersangka dianakaké liwat pati saka gambler: polisi Macau
togel

Telung tersangka dianakaké liwat pati saka gambler: polisi Macau

A gambler Cina daratan ketemu mati ing apa sing diterangake minangka house tamu ing downtown Macau semenanjung ana. Dheweke dianggep wis diantemi nemen diantemi dening seng di tuduh hiu silihan liwat utang gambling HKD50.000 (US $ 6.373), miturut Polisi Kehakiman kutha.

Ing Februari, Sekretaris Keamanan Macau, Wong Sio Chak, ujar manawa ana kenaikan 25,9 persen ing 2018 ing jumlah kasus utangan sing ana gandhengane karo game sing dilaporake menyang panguwasa kutha.

Kabeh telu tersangka ing kasus paling anyar wis ditahan sawise salah siji saka trio kelangan syaraf lan menehi katrangan marang polisi, miturut sawetara laporan media basa Cina lokal sing nyebutake juru bicara Polisi Kehakiman Leng Kam Lon.

Miturut Pak Leng, utang sing saiki wis almarhum wis nyilih total HKD50.000 saka telu tersangka ing kasino lokal tanggal 1 Mei. Wong kasebut banjur dikurung ing sawijining wisma ing distrik Nam Van ing kutha sing padha. dina, minangka wis ilang kabeh dhuwit liwat casino gambling ing kutha.

Ing omah tamu, “telu tukang utange wis, kaping pirang-pirang, nggunakake sabuk lan sandal kanggo ngalahake dheweke … kanggo meksa dheweke mbayar utang https://shopdanielespinosa.com/ [judi],” ujare Pak Leng, nyatakake tuduhan kasebut marang para tersangka. Dheweke ujar manawa wong kasebut “dicekel supaya ora bisa njaluk bantuan”.

Pak Leng nambahake para tersangka “nindakake video proses pemukulan nggunakake ponsel, lan ngirim klip video kasebut menyang kulawarga korban supaya cepet-cepet mbayar utang”.

Wektu lan panyebab mati wong kasebut isih kudu diverifikasi liwat post mortem, Pak Leng nyathet menyang media.

Ing statement ana, Kantor Penuntut Umum kutha ngandika “prilaku kasar” saka telu tersangka iki diyakini ana hubungane karo pati wong nalika dinuga dheweke ilegal dikurung ing omah tamu.

Kantor Penuntut Umum uga nyatakake yen ana “indikasi sing kuat” yen telu tersangka wis nglakoni pelanggaran sing luwih abot saka kidnapping, wis melu https://halloweencostumesmax.com/ organisasi pidana lan melu riba sing ana hubungane karo game. Sing terakhir ditetepake sacara umum minangka kejahatan sing nglibatake utangan dhuwit tanpa lisensi, biasane kanthi tingkat bunga sing dhuwur banget.

Pelanggaran aggravated saka kidnapping – nalika mimpin kanggo pati saka wong – digawa ing bebendhu ukuman pakunjaran limang kanggo 15 taun kanggo pelaku, kantor penuntut nyatet ing sawijining statement ana.

Telu tersangka saiki ditahan ing penahanan preventif ngenteni diadili, ujare Kantor Kejaksaan.

Miturut Briefing Polisi Kehakiman ana, salah siji saka telu tersangka dianggep wis ilegal mlebu maneh ing Macau ing Maret taun iki, sawise diusir saka kutha taun https://afghanistan-analyst.org/ pungkasan ing sambungan karo miturut omongane uwong riba.

Loro tersangka liyane padha ngandika marang polisi padha makarya minangka “tip hustlers” – wong sing nyedhaki gamblers ing Macau casino menehi saran ing Sastranegara totoan utawa nawakake kanggo njupuk pemain kanggo tabel ‘bejo’ utawa kamar totoan alternatif.