Suncity, Guangdong Group VIP biz in Sihanoukville, Kamboja
togel

Suncity, Guangdong Group VIP biz in Sihanoukville, Kamboja

Loro merek junket gambling utama Macau wis dikonfirmasi kanggo keterlibatan https://sifangartmuseum.org/ GGRAsia ing operasi kamar game VIP ing resort pantai padha ing Sihanoukville, Kamboja.

Suncity Group sing dianakake kanthi pribadi – ujar analis investasi minangka kontributor tunggal paling gedhe kanggo volume rolling chip ing pasar VIP Macau – ngandhani yen ana peluncuran sing lembut ing dina Selasa kanggo klub VIP anyar ing lantai loro Xihu Resort Hotel. , ajang karo casino. Klub rol dhuwur kasebut minangka “XiGang International Suncity VIP Club”, GGRAsia marang perusahaan junket.

A sumber ing perusahaan junket Macau utama liyane, Guangdong Group, dikonfirmasi kanggo GGRAsia sing dibukak klub VIP ing resort padha ing awal April.

Akeh media internasional wis kacarita bubar ing tingkat dhuwur saka investasi Cina ing Sihanoukville: sawetara ing real estate umum lan sawetara ing operasi game.

Ing Oktober, Suncity Group Holdings Ltd – entitas Hong Kong-kadhaptar kontrol dening Alvin Chau Cheok Wa, boss saka account junket Suncity – ngandika wis menehi hasil kanggo nyetel lan mbukak casino ing resort liyane ing Sihanoukville. Kamboja saiki ora duwe hukum game kanggo ngatur sektor, sanajan aturan kuwi wis heralded kanggo sawetara taun.

Ing pungkasan Oktober, Suncity Group Holdings ngandika ing ngajokake Hong Kong sing mratelakake panemume, nguber bisnis casino ing Kamboja lan ing Vietnam ora teka menyang konflik karo hukum Hong Kong. Ing Februari taun iki, Financial Action Task Force (FATF), pengawas finansial global sing berbasis ing https://jamesamoorebooks.com/ Paris, Prancis, ngenali Kamboja minangka salah siji saka 12 yurisdiksi kanthi “anti pencucian dhuwit strategis [AML] lan nglawan kekurangan pendanaan terorisme [CFT] ”.

Suncity Group pribadi-dianakaké wis operasi junket ing NagaWorld, resort casino ing ibukutha Kamboja kang Phnom Penh sing mbukak dening Hong Kong-kadhaptar NagaCorp Ltd. Guangdong Group uga wis operasi VIP ana. NagaCorp sadurunge wis ujar manawa minangka perusahaan sing kadhaptar, dheweke njaga – amarga alasan rajin – ngawasi lan standar AML dhewe ing kompleks Phnom Penh.

Babagan foray paling anyar ing pasar Kamboja, account Suncity junket marang kita Bukak resmi bisnis Xihu Resort Hotel bakal ing mangsa panas.

“Tanggal bukaan gedhe saka ‘XiGang International Suncity VIP Club’ bakal tanggal 29 Juni,” ujare perusahaan kasebut. Merek nambahake fasilitase bakal https://atlashotelbudapest.com/ duwe 20 meja game ing telung salon – karo game baccarat lan Texas Hold ‘em Poker kasedhiya kanggo pelanggan.

Iku bakal 14. Suncity Group VIP klub game njaba Macau, miturut account. Kajaba iku, merek uga ngontrol Poker King Club, divisi bisnis sing promosi poker. Wis operasi njaba Macau, sanajan turnamen account poker amarga ditahan bubar ing Macau dibatalake ing short notice.

Guangdong Group sarwa dumadi 16 Tabel game kanggo operasi VIP ing Xihu Resort, sumber nyatet kanggo kita.

Guangdong Group wis mbukak layanan game VIP ing Naga 2 ing NagaWorld ing kemitraan karo investor liyane wiwit awal taun. Suncity Group wis mbukak fasilitas VIP ing Naga 2 ing kuartal pisanan 2018.