Melco Resorts 1Q bathi net minger 25pct, revenue munggah 4pct
togel

Melco Resorts 1Q bathi net minger 25pct, revenue munggah 4pct

Melco Resorts and Entertainment Ltd wis kacarita 25-persen tiba, taun ing MediaWiki net kanggo waktu pisanan taun. Pangembang lan operator saka https://thecurtiscasa.com/ resorts casino ing Macau lan Filipina ngandika net income amarga perusahaan kanggo periode pungkasan 31. mars ana bab US $ 117,4 mayuta-yuta, dibandhingake karo US $ 156,6 yuta ing wektu sing cocog taun pungkasan.

Perusahaan sing kadhaptar ing Pasar Saham Nasdaq nglaporake total revenue operasi kanggo kuartal pisanan US $ 1.36 milyar, mundhak udakara 4 persen dibandhingake karo US $ 1.31 milyar sing dicathet ing periode sing padha taun kepungkur.

Pangentukan sing diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) yaiku US $ 406,8 yuta kanggo kuartal pisanan, dibandhingake US $ 401,8 yuta ing kuartal pisanan taun kepungkur – mundhak udakara 1 persen.

Asil finansial perusahaan sing ora diaudit kanggo kuartal pisanan diterbitake dina Selasa, ing wiwitan dina dagang ing New York.

Asil kuartal pungkasan kalebu biaya non-operasi US$65,9 yuta sing ana hubungane karo biaya bunga lan US$156,3 yuta ing panyusutan lan amortisasi. Perusahaan kasebut ujar manawa penghasilan operasional kanggo kuartal pertama yaiku US $ 188,0 yuta, dibandhingake karo pendapatan operasi US $ 221,1 yuta ing kuartal pertama 2018 – ambruk 15 persen.

Perusahaan Melco Resorts Board mbayar 0.15 $ deviden saben bagen pungkasan lan pengasil deviden tahunan 0.1551 $. Perusahaan makaryakke Altira Macau, Studio City lan City of Dreams in Macau; chain saka panggonan karo mesin game elektronik disebut Mocha Club saindhenging Macau; lan City of Dreams Manila.

Ing komentar disiapake dirilis karo asil, ngandika ketua Melco Resorts lan pangareping Lawrence Ho Yau Lung asil perusahaan dituduhake “pangiriman EBITDA ngalangi senadyan volatility dialami dening pasar VIP Macau”. Ing telpon konferensi karo Analysts investasi, Pak Ho ngandika kurang saka 10 persen EBIDTA perusahaan ing Macau iki nyumbang dening gamblers VIP.

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika ing cathetan Selasa sing Melco Resorts hasil kuartal pisanan padha “salaras karo konsensus, dibantu dening dhuwur [game] ditahan”.

“Macau GGR [hasil game reged] US $ 1,4 milyar … luwih apik tinimbang sing diarepake amarga VIP sing luwih kuat, nanging Mass GGR ora nyengsemake (gain saben taun 6 persen, + 1 persen kuartal saben wulan) – ora kuwat kaya pasar,” tulis analis Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu.

Ing analisis diterbitake saka asil, ngandika Melco Resorts Tambah ing revenue sak periode Reporting utamané teka saka kinerja apik ing game table pasar massa lan revenue non-game luwih saka Morpheus Macau. Morpheus US $ 1,1 milyar (digambarke) ing Komplek City of Dreams Macau ing Cotai kalebu lantai khusus kanggo game, uga babagan 770 kamar hotel lan restoran.

Perusahaan ora nglaporake data saka Morpheus, nanging komplek City of Dreams tetep dadi panyedhiya paling gedhe saka EBITDA Melco Resorts. EBITDA sing diatur ing City of Dreams mundhak udakara 9.9 persen ing taun-taun dadi US $ 228.6 yuta nanging rada sithik dibandhingake karo kuartal pungkasan kurang saka 0.5 persen.

Volume chip Rolling ing City of Dreams Macau gunggungipun US$10.2 milyar kanggo kuartal pisanan versus US$11.1 milyar ing periode taun sadurunge. Ing rolling chip menang tingkat ana 3,4 persen, ndhuwur samesthine rolling chip menang tingkat kisaran saka 2,7 persen kanggo 3,0 persen. Game meja pasar massal mundhak 11,5 persen saben taun nganti meh US $ 1,32 milyar sajrone telung sasi nganti 31 Maret.

Kutha Studio

Ing Studio City casino resort, uga ing distrik Cotai Macau, diatur EBITDA wis nolak karo bab 12 persen ing taun-taun kanggo US $ 96,4 mayuta-yuta, lan bab 6 persen antarane waktu papat taun pungkasan lan waktu pisanan.

Studio City saiki nyumbang babagan seprapat saka bathi net perusahaan lan ing telpon konferensi, Pak Ho ngandika Studio City wis “ngirim rekor bathi meja massa” ing waktu pisanan. Dheweke nandheske aset non-game sing dikembangake perusahaan ing Studio City, kalebu fasilitas game elektronik Legend Heroes Park lan taman trampolin Flip Out, sing dibukak ing taun iki.

Asil sakabèhé sing luwih lemah amarga data chip rolling sing luwih alus, ujare perusahaan.

Dhewe, Studio City International Holdings Ltd announced asil kuartal pisanan, ngandika iku ngasilake reged bathi game pa 348,9 mayuta-yuta kanggo 31. mars, dibandhingake karo 425.6 yuta dolar AS ing periode sing padha taun pungkasan.

“Revenues saka panentu layanan related game ing hubungan kanggo Studio City casino operasi VIP game pa 0,9 yuta dolar AS ing waktu pisanan 2019, dibandhingake karo 12,3 yuta dolar AS ing waktu pisanan 2018,” ing statement pangentukan.

Laba bersih sing diatribusikan menyang Studio City International kanggo kuartal pisanan 2019 yaiku US$2.9 yuta, dibandhingake karo US$8.8 yuta ing kuartal pisanan taun kepungkur.

Ing Januari, Melco Resorts – kang promotor utama saka properti lan pemilik mayoritas – ngandika iku bakal nutup operasi VIP rolling chip ing taun sabanjuré.

Ing tanggal 1 Mei, mitra cilik ing properti Studio City, New Cotai Holdings LLC, ngajokake bangkrut protèktif ing Amerika Serikat, nyatakake “penurunan sing ora dikarepake ing pasar game Macau” lan alokasi tabel game sing luwih murah tinimbang sing diantisipasi minangka sawetara. saka alasan kanggo kasusahan dagang.

Ing telpon konferensi Melco Resorts, eksekutif ngandika padha ora bisa nambah rincian sembarang partner sawijining plight. Nanging dheweke nambahake: “Kita ora ngarep-arep proses kebangkrutan iki bakal duwe pengaruh materi ing operasi Studio City, strategi utawa kemampuan kanggo ngumpulake dana.”

New Cotai didhukung dening dana investasi Silver Point Capital LP lan Oaktree Capital Group LP. New Cotai duweni 40 persen Studio City sadurunge penawaran umum perdana, utawa IPO, rampung ing November. Sakbanjure IPO, New Cotai nyekeli 23 persen saka Studio City nyekeli saham Amérika depositary https://ur-doc.com/ perusahaan, karo liyane Silver Point afiliasi nampa mung liwat 13 persen.

Ngembangake VIP ing Manila

City of Dreams Manila ngasilake EBITDA US $ 60,5 yuta ing kuartal pisanan, dibandhingake karo US $ 58,8 yuta ing periode iso dibandhingke taun pungkasan.

“Ing Filipina, City of Dreams Manila ngasilake wutah EBITDA 3 persen saben taun. Kanthi tambah kompetisi ing lan sekitar Entertainment City, kita luwih ngati-ati babagan 2019 lan ngluwihi, “ujare Pak Ho.

Persaingan sing saya tambah iki nyebabake volume rolling chip City of Dreams Manila nyusut dadi US $ 2,3 milyar ing kuartal pisanan, dibandhingake US $ 2,8 milyar ing kuartal pisanan taun kepungkur. Tingkat menang chip rolling ana 3,2 persen ing waktu pisanan, dibandhingake karo 2,9 persen ing waktu pisanan taun pungkasan. Game meja pasar massa mudhun mudhun dadi $ 184,3 yuta kanggo https://rainbowjunglekalbarri.com/ periode laporan, dibandhingake karo $ 188,2 yuta ing periode taun sadurunge.

Melco Resorts ora kurban data ing MediaWiki net kanggo fasilitas ing Manila. Perusahaan kasebut ujar manawa fokus kanggo nambah pangsa pasar VIP ing kana.

Ing telpon konferensi Melco Resorts, Kevin Benning, wakil presiden senior lan pejabat operasi utama Melco Resorts and Entertainment (Philippines) Corp, ujar: “Kita mbukak ruang junket kasual anyar ing wulan ngarep sing bakal menehi tambahan. 10 meja uga renovasi ruang VIP sakabèhé … Kita bakal duwe sawetara papan dhuwur sing apik banget kanggo junkets paling dhuwur.

Ing telpon, CEO Melco Resorts uga ngandika efforts kanggo dadi bagéan saka expansion saka lingkungan game Jepang iku “inisiatif siji-paling penting”.

Melco Resorts iku salah siji saka perusahaan pangembangan casino ngupaya kanggo menang lisensi nalika Jepang mbukak resort casino pisanan sawijining sawetara dasawarsa sabanjuré. Japan legalized casino gambling taun pungkasan lan siji wilayah, Osaka, wis mbukak aplikasi request-kanggo-konsep ing proses kanggo ngenali partner pembangunan potensial.

Pak Ho ora nambahake rincian spesifik babagan usaha perusahaan kanggo nggawe dhewe ing kana, nanging ujar manawa Melco Resorts ana ing “dialog karo mitra ing sawetara wilayah” lan diskusi kasebut “nggawe kemajuan sing apik”. Pak Ho ujar manawa situs ing Osaka, wilayah Kanto utawa ing papan liya minangka wilayah sing disenengi perusahaan.

Ing komentar sing disiapake, Pak Ho ujar: “Jepang terus dadi fokus utama kanggo kita. Kita ngarepake pangembangan resor terpadu generasi sabanjure bakal diwiwiti ing tujuan pariwisata sing luar biasa, nanging saiki durung ditembus.