Macau VIP kanggo waras ing waktu katelu, ngandika Morgan Stanley
togel

Macau VIP kanggo waras ing waktu katelu, ngandika Morgan Stanley

grup Banking Morgan Stanley antisipasi Recovery ing Macau VIP totoan revenue https://casamozart.com/ ing waktu katelu ing taun.

Morgan Stanley Asia Ltd nambahake ing cathetan anyar babagan topik VIP sing konsensus pasar – nyaranake kalem bisnis rol dhuwur ing kutha kasebut bisa uga ana hubungane karo kanibalisasi pasar amarga produk casino sing luwih apik ing tujuan regional liyane – bisa uga akeh. tandha.

“Bisnis VIP Kamboja lan Filipina saya tambah akeh sajrone rong taun kepungkur lan bisa menehi kesan yen dheweke entuk saham saka Macau. Nanging, yen kita nambah Singapura, Australia lan Saipan, kita éling sing persentasi saka revenue VIP saka wilayah (liyane saka Macau) wis tetep nyedhaki stabil ing watara 30 persen saka total revenue VIP ing Macau, “cathetan, ditulis dening analis Praveen. Choudhary, mbantah. “Mangkono, siji ora bisa nyalahke bocor jaban rangkah kanggo kalem wutah revenue VIP Macau anyar.”

Memo kasebut luwih nyatakake, nuduhake wangun taruhan ing ngendi wong sing dadi “proksi” kanggo pemain sing ora ana ing kasino nggawe taruhan kanggo jenenge – biasane sawise njupuk instruksi liwat telpon: “Mayoritas revenue game VIP. ing Filipina punika totoan proxy, kang ora diijini ing Macau lan kanthi mangkono iku ora asil cannibalization. Kita nyimpulake yen pendapatan VIP Macau bisa tetep tahan sanajan ana bocor menyang negara-negara ASEAN [Asosiasi Bangsa-Bangsa Asia Tenggara] lan kudu pulih ing paruh kapindho 2019.

Bank nyatet, referring menyang pangukuran ekonomi dhuwit sumber ing China daratan, pasar feeder utama kanggo bisnis casino Macau: “Ana rong alasan utama kanggo VIP slowdown ing Macau. Sing pertama yaiku krisis likuiditas ing separo kapindho 2018 amarga wutah M1 mudhun saka 11,9 persen ing kuartal pertama 2018 lan 1,7 persen ing kuartal pertama 2019.

Cathetan kasebut ujar manawa ana tandha-tandha positif sing bisa uga nuduhake pertumbuhan maneh.

“Sawetara indikator likuiditas wis diwiwiti bubar, kanthi maca China M1 kanggo Maret dadi 4.6 persen, luwih apik tinimbang maca ing Januari 0.4 persen. Adhedhasar analisis kita, indikator likuiditas China mimpin wutah revenue VIP https://energizerresources.com/ Macau watara nem sasi, lan kita ngarepake pemulihan VIP bakal katon ing kuartal katelu 2019.

Sasi iki Sekretaris Macau kang kanggo Ekonomi lan Keuangan, Lionel Leong Vai Tac, pemerintah kutha ora unduly mrihatinake bab Kurangé populasi cilik ing revenue game reged casino (GGR) ing patang sasi pisanan ing taun.

Pak Leong ngandika industri game Macau tahan lan tampi shift ing pasar game casino, kang wis katon ing pangembangan pasar massa kutha kang tuwuh ing wigati.

Tokoh resmi nunjukaké sing casino GGR ing Macau ana MOP23,59 milyar (US $ 2,92 milyar) ing April, 8,3 persen kurang saka taun sadurungé, tegesé GGR ing https://mtbchick.com/ patang sasi pisanan taun iki meh MOP99,74 milyar, 2,4 persen kurang saka ing periode sing cocog ing 2018.