Macau rawuh tally 374.000 kanggo 1 lan 2 Mei: polisi
togel

Macau rawuh tally 374.000 kanggo 1 lan 2 Mei: polisi

Macau nyathet kanthi total 374.000 rawuh pengunjung kanggo 1 Mei lan 2 Mei, Polisi Keamanan Umum kutha kasebut ana. Dina iku pas karo bagean pisanan https://geneonanimemusic.com/ saka periode preian patang dina ing daratan China sing diwiwiti karo Dina Buruh tanggal 1 Mei lan rampung ing tengah wengi ana, 4 Mei; kaya sing sadurunge diumumake dening Dewan Negara China.

Apel karo apel mbandhingake antarane tekane ing kabeh mangsa liburan Dina Buruh taun iki lan mangsa 2018 ora bisa ditindakake amarga dawa wektu sing diumumake kanthi resmi kanggo liburan iki ing daratan China sedina luwih cendhek taun kepungkur.

Kutha iki ngalami 183,000 pengunjung ing 1 Mei taun iki lan 191,000 pengunjung ing 2 Mei, sing nuduhake kenaikan 34,1 persen lan 29,6 persen yen dibandhingake karo rong dina pisanan musim liburan 2018 sing nggabungake Dina Buruh, polisi ngandika dina Jumuah.

Statistik kedatangan pengunjung sing dicathet nalika tanggal 1 Mei lan 2 Mei wis cedhak karo jumlah istirahat perayaan Dina Buruh taun kepungkur. Suhu mudhun nganti 9C ing dina Jumuah 3 Mei dibandhingake dina sadurunge. Slump suhu iki https://intmedtourism.com/ diiringi udan, kang kadhangkala bisa dadi faktor mengaruhi nomer pengunjung kanggo Macau, Biro pariwisata kutha kang sadurunge wis nyatet .

Ing 2018, periode liburan Dina Buruh resmi ing daratan China – kaya sing diwènèhaké dening Dewan Negara – kalebu mung telung dina berturut-turut, sing nyakup periode 29 April – dina Minggu ing taun kasebut – nganti 1 Mei, Selasa ing taun kasebut.

Macau ndeleng 391.000 pengunjung saka 29 April nganti 1 Mei taun kepungkur, miturut data resmi. Ing wektu iku, rata-rata tingkat hunian hotel lan omah tamu ing https://filmstory.org/ kutha iki 94,3 persen, lan tarif kamar rata-rata MOP1,612,50 (US$200), miturut data sing dikumpulake dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau.

Sawetara resort casino bintang lima ing Macau – paling panggonan ing Cotai – wis katon pesenan hotel advance kuwat kanggo periode perayaan Labor Day mbesuk, miturut informasi GGRAsia diklumpukake saka situs web pesenan resmi saka situs utama.