Macau kamungkinan kanggo ngirim wutah GGR andhap asor ing Mei: Analysts
togel

Macau kamungkinan kanggo ngirim wutah GGR andhap asor ing Mei: Analysts

Macau pasar casino bisa bali kanggo wutah taun-taun ing revenue game reged retrobazar.com/ (GGR) ing Mei yen dikarepake konsumen saiki tetep stabil ing saindhenging liyane saka sasi, ngandika ana cathetan saka broker Sanford C. Bernstein Ltd.

Broker kasebut nyaranake – adhedhasar pamriksa saluran dhewe – yen GGR Macau sajrone limang dina pisanan Mei kira-kira MOP5,5 milyar (US $ 680,5 yuta), tarif saben dina rata-rata (ADR) sasi nganti saiki kira-kira MOP1.1 milyar. Miturut Sanford Bernstein, ADR sasi nganti saiki ing bukaan limang dina Mei 40 persen luwih dhuwur tinimbang April lan munggah 18 persen dibandhingake periode sing padha ing Mei taun kepungkur.

“[Ing] ADR apik ing preian Dina Buruh dawa ing China, nggawa lalu lintas Cina sing luwih dhuwur,” wrote analis Sanford Bernstein Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu ing cathetan Senin. “Tarif ditahan VIP dikira wis normal saka tingkat ditahan sing luwih dhuwur [ing] rong wulan kepungkur. Volume massa lan VIP kira-kira nganti kaping pindho (ing istilah persentase) saben wulan, “tambah dheweke.

Periode liburan ing China kalebu Dina Buruh suwene patang dina ing taun iki, yaiku, 1 Mei nganti 4 Mei, dibandhingake karo telung dina ing 2018. Volume pengunjung ing Macau sajrone telung dina pisanan periode liburan tambah 37,0 persen saben taun. -taun, ngandika badan promosi pariwisata Macau kang.

Sanford Bernstein ngandika iku prakiraan wutah GGR ing Mei kanggo sawetara saka +2 persen kanggo +4 persen taun-on-taun.

“Kita ngarepake mbandhingake taun-taun bakal angel nganti pertengahan Mei, amarga GGR cukup kuat ing awal 2018, nganti ketegangan perdagangan AS-China mundhak wiwit musim panas pungkasan, nanging kita bisa uga kaget yen https://headphonica.com/ VIP mbalek maneh,” ngandika tim broker kang.

Iki nambahake: “Salah sawijining area stabilisasi GGR dhuwur lan kekuwatan anyar bisa uga saka siklus kredit sing pulih ing China sing bisa ndhukung pemulihan VIP ing separo kapindho.”

tokoh resmi nunjukaké sing casino GGR ing Macau ana MOP23,59 milyar (US $ 2,92 milyar) ing April, 8,3 persen kurang saka taun sadurungé. GGR ing patang sasi kapisan taun iki meh MOP99.74 milyar, mudhun 2.4 persen saka periode taun sadurunge.

Nomura Instinet LLC ngandika uga ing memo ana sing dikarepake game ing https://athenshumanrightsfest.org/ limang dina pisanan Mei “mbokmenawa kuwat saka paling Analysts samesthine”. Nanging makelar Jepang ngati-ati marang asil ekstrapolasi saka titik data siji,  “minangka variasi ing data mingguan [ing pasar Macau] bisa dadi substansial, utamané nalika preian”.

Tim Nomura ngira yen volume VIP saben dina rata-rata nglacak udakara 70 persen luwih dhuwur kanthi urutan, dene persentase ditahan VIP ana 2.8 persen, “menyang paling ngisor kisaran ditahan ‘normal'”. GGR pasar massal saben dina dikira udakara 35 persen dibandhingake rata-rata ing April.

“Assuming May GGR ngangkat sequentially ing baris karo mburi pitung taun rata-rata … kita ngira GGR kanggo sasi bakal dumunung watara MOP25 milyar kanggo MOP26 milyar,” wrote Nomura analis Harry Curtis, Daniel Adam lan Brian Dobson.