Vijfsterren Glentoran markeren Mick McDermott’s mijlpaal in stijl

Glentoran reed naar een 5-0 thuisoverwinning tegen Banbridge Town in de tweede ronde van de BetMcLean League Cup toen manager Mick McDermott zijn 100e wedstrijd als leider van de club vierde.

cDermott maakte een groot aantal wijzigingen aan de kant die Ballymena United met 4-1 versloeg in de Premiership in hun vorige optreden, maar gezien de kracht van de ploeg in The Oval was het nog steeds een indrukwekkende basis die te scherp was voor het Premier Intermediate-team van Frankie Wilson .

Tegen de tijd dat het fluitsignaal klonk om de eerste helft te beëindigen, was de wedstrijd voorbij met Mal Smith, Marcus Kane, Jay Donnelly en Ciaran O’Connor op het wedstrijdformulier. Het was een mooi moment voor aanvoerder Kane om het net te raken, gezien de avond voordat bekend werd gemaakt dat hij een nieuw contract had getekend dat hem in ieder geval tot het einde van het volgende seizoen bij de club in Oost-Belfast zal houden met een verdiende getuigenis. voor de lang dienende verdediger.

Na de pauze pakte het heldere jonge talent Smith zijn tweede voor de Glens, die grote favorieten zullen zijn om hun scorevorm te behouden wanneer ze zaterdag naar Warrenpoint in de competitie reizen.

Crusaders waren ook 5-0 winnaars in de League Cup, waarbij Adam Lecky een hattrick pakte en Jordan Owens een dubbel afleverde terwijl de mannen van Stephen Baxter naar een comfortabele overwinning renden tegen Moyola Park in Seaview.

Glenavon maakte ook een handvol doelpunten in hun 5-1 overwinning tegen Portstewart, waarin Kyle Beggs een treble scoorde om toe te voegen aan eerdere aanvallen van Jack O’Mahoney en Josh Doyle, waarbij Chandler Douglas een troost voor de bezoekers was.

Ballymena United overleefde een serieuze schrikreactie op Championship-outfit Annagh United, die halverwege de tweede helft naar een 2-1 voorsprong steeg door Jordan Campbell en een penalty van Stephen Murray nadat Conor Keeley de impasse voor de Sky Blues net voor rust doorbrak.

Paul McElroy maakte de 2-2 vanaf de stip voordat verdediger Keeley opnieuw scoorde met Jude Winchester’s late poging, waardoor de mannen van David Jeffrey een zwaarbevochten 4-2 overwinning opleverden.

Het resultaat was een boost voor Ballymena na het nieuws dat Josh Kelly en David Parkhouse allebei langdurig geblesseerd zijn.

Jeffrey verklaarde: “Het is moeilijk voor ons en de spelers om zo vroeg in het seizoen met deze tegenslagen om te gaan, maar, zoals we altijd zeggen, een blessure van de ene geeft kansen aan anderen en dus treden we op als groep, we blijven samen hard werken en hopelijk zijn beide mannen zo snel mogelijk terug.”

Dungannon Swifts versloeg Armagh City met 3-0 in Stangmore Park dankzij doelpunten van Joe McCready, Caolan McAleer en Ben Gallagher, terwijl een brace van Harry Anderson genoeg was voor Portadown om met 2-0 te winnen van Newington, die Daire Rooney en Richard Gowdy van het veld liet sturen .

Loughgall kwam van een 2-0 achterstand tegen Lisburn Distillery om met 6-2 te winnen. Nedas Maciulaitis (2), Ben Neill, Lorcan Forde, Pablo Andrade en Jourdan Shearer waren aan het geld voor Dean Smith’s kant nadat Caoelain Young (2) had gescoord voor de blanken.

Institute versloeg PSNI met 4-3 met goals voor Brian Donaghey’s kant van Jamie Dunne, Shaun Doherty’s vrije trap die van James Turk, Brendan McLaughlin en Gabriel Aduaka afketste, terwijl Cameron Lannie en Benjamin Magee (2) het net voor PSNI vonden.

Download de Belfast Telegraph-app

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot het laatste Noord-Ierland nieuws, sport, zaken en opinie met de Belfast Telegraph App.

Verkrijg het via Google Play

Posted By : togel signey.