Twee fans van Birmingham gearresteerd wegens vermeend racistisch misbruik van Nathan Thompson

Twee fans van Birmingham zijn gearresteerd na een beschuldiging van racistisch misbruik gericht tegen Peterborough-verdediger Nathan Thompson, hebben de clubs bevestigd.

Het incident zou hebben plaatsgevonden tijdens de tweede helft van de Sky Bet Championship-wedstrijd van zaterdag in het Weston Homes Stadium.

Een klacht van racistische mishandeling van bezoekende supporters werd door Thompson ingediend bij scheidsrechter Jarred Gillett.

Peterborough zei in een verklaring: “Peterborough United Football Club kan bevestigen dat twee supporters van Birmingham City zijn gearresteerd na de beschuldiging van racistische beledigingen gericht tegen verdediger Nathan Thompson tijdens de tweede helft van de Sky Bet Championship-wedstrijd van zaterdag in het Weston Homes Stadium.

“Thompson meldde het incident meteen aan de wedstrijdofficial die met de vierde official sprak voordat de twee personen werden geïdentificeerd en vastgehouden.

“De voetbalclub veroordeelt elke vorm van discriminatie en zal samenwerken met de autoriteiten.”

Birmingham zei in een verklaring dat de club een “nultolerantiebeleid heeft ten aanzien van elke vorm van discriminatie” en dat ze “de politie zullen blijven helpen bij hun onderzoeken” en “de actie die wordt ondernomen tegen iedereen die schuldig wordt bevonden aan dergelijke weerzinwekkende gedrag.”


Posted By : hasil angka keluar sidney