Sterrentekens uit Hollywood voor Roma Downey’s nieuwste op geloof gebaseerde film

Hollywood-ster Heather Graham heeft zich aangemeld om te schitteren in de op geloof gebaseerde film On a Wing and a Prayer, geproduceerd door een van de beroemdste exportproducten van Noord-Ierland, Roma Downey.

De geboren actrice en auteur mevrouw Downey, die bekend stond om haar bekroonde rol in de CBS-serie Touched by an Angel en epische bijbelse producties met haar echtgenoot Mark Burnett, zei dat ze “super enthousiast was om terug te keren op de set en een film te maken met zulke een geweldige cast” nadat het nieuws over de rol van mevrouw Graham was aangekondigd.

De film wordt ook uitvoerend geproduceerd door de Britse echtgenoot van mevrouw Downey, Mark Burnett, maker van The Apprentice, en collega-producent Autumn Bailey-Ford.

Mevrouw Graham, vooral bekend van rollen in Boogie Nights en Austin Powers: the Spy Who Shagged Me, zal samen met Dennis Quaid de hoofdrol spelen in de film, geregisseerd door Sean McNamara met een script geschreven door Brian Egeston.

De film volgt een vliegtuigpassagier, gespeeld door Mr Quaid, die gedwongen wordt het vliegtuig te landen waarmee hij reist nadat de piloot onverwachts halverwege de vlucht sterft.

Het wordt gezien als de schrijnende reis van één man om zijn gezin te redden van onoverkomelijk gevaar.

Mevrouw Downey heeft in het verleden gesproken over de troost die ze vond in haar geloof na de dood van haar moeder Maureen toen Roma nog maar tien jaar oud was. Toen ze de rol van de engel Monica speelde in Touched by an Angel, zei ze dat het haar geloof versterkte. “De kern was een eenvoudige boodschap dat God van je houdt en deel wil uitmaken van je leven”, zei ze. “Ik weet dat dat waar is. Diezelfde boodschap is ingebed in alle shows die we doen.”

De nieuwste film van mevrouw Downey en de heer Burnett wordt gemaakt via hun bedrijf Lightworkers Media, een productiebedrijf voor geloof en familie en een divisie van MGM.

Het bedrijf heeft talloze op geloof gebaseerde televisieprogramma’s en films geproduceerd, waaronder de voor een Emmy genomineerde The Bible, die door 100 miljoen mensen werd bekeken op History Channel, AD The Bible Continues voor NBC, Messiah voor Netflix en de films Ben-Hur en Zoon van God.

Download de Belfast Telegraph-app

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot het laatste Noord-Ierland nieuws, sport, zaken en opinie met de Belfast Telegraph App.

Verkrijg het via Google Play

Posted By : hasil sydney hari ini