Portstewart-softwarebedrijf Zymplify gaat 25 nieuwe banen creëren

Een marketingsoftwarebedrijf aan de noordkust creëert 19 nieuwe banen na een investering van £ 1,5 miljoen in zijn bedrijf.

ymplify in Portstewart is gespecialiseerd in verkoop- en marketingsoftware waarmee bedrijven snel kunnen opschalen.

Gesteund door een bedrag van zes cijfers van het economische ontwikkelingsbureau Invest NI, streeft het nu naar het invullen van rollen in verkoop, klantenondersteuning, marketing, technisch en management .

In totaal neemt het 26 mensen aan, hoewel zeven van de nieuwe functies al aanwezig zijn. Invest NI voegde eraan toe dat de banen zijn ingevuld, zou resulteren in salarisbijdragen aan de economie van £ 1,5 miljoen jaar wat een gemiddeld salaris van bijna £ 58.000 per jaar suggereert.

Chief executive Michael Carlin, die Zymplify in 2013 oprichtte, zei: Ons platform maakt het leven van marketeers makkelijker .

“In één eenvoudig te begrijpen dashboard kunnen ze hun digitale en sociale marketingactiviteiten in realtime plannen en analyseren.

“We hebben in 2018 een ambitieus groei- en ontwikkelingsplan aangekondigd en de afgelopen drie jaar hebben we hard gewerkt om ons bedrijf te laten groeien en versterken.”

Hij zei dat de steun van Invest NI “integraal was in ons succes tot nu toe”.

De heer Carlin voegde toe: ”De markt voor marketingautomatisering is wereldwijd zeer snel gegroeid en onze nieuwe medewerkers zullen ons helpen een groter deel van deze markt te veroveren en het potentieel waartoe ons bedrijf in staat is te benutten.

We hebben veel zin in de toekomst .”

Alan McKeown, uitvoerend directeur van Regional Business bij Invest NI, zei: “Invest NI heeft de afgelopen 10 jaar nauw samengewerkt met Zymplify.

“We hebben het bedrijf zakelijk advies en begeleiding geboden, R&D-ondersteuning om zijn diensten te innoveren, vaardighedenondersteuning en financiële hulp om zijn team te laten groeien.

“Gecombineerd helpt dit Zympify haar reputatie op de wereldwijde markt voor geautomatiseerde software te vergroten en haar te helpen aan de vraag naar haar diensten te voldoen met nieuwe producten die nu aan boord zijn en nieuwe contracten in Groot-Brittannië, de Republiek Ierland en Europa.”

Invest NI heeft Zymplify £182.000 ter ondersteuning van de banen aangeboden.

De heer McKeown zei dat de aankondigingen “een belangrijke stap in de reis van het bedrijf”.

“De banen die worden gecreëerd, zullen meer dan £ 1,5 miljoen aan extra jaarsalarissen opleveren; een geweldige stimulans voor de lokale gemeenschap en de economie.”

Voordat hij Zymplify oprichtte, werkte de heer Carlin bijna 20 jaar bij AIG, onder meer in Hong Kong, Parijs en België. Hij werkte ook bij Terex en richtte in 2010 instaGIV op.

De mobiele marketing- en technologieprovider, gericht op goede doelen en de non-profitsector, werd in 2020 verkocht aan Clearcourse.

Naast het hoofdkantoor in Portstewart heeft Zymplify adviescentra in Belfast, Londen, Boston en Manchester.

Het is ook erkend voor zijn innovatierecord door het ministerie van Economische Zaken.

De O&O-steun van Invest NI wordt medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van het EU-programma voor investeringen voor groei en banen 2014-2020.

Download de Belfast Telegraph-app

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot het laatste Noord-Ierland nieuws, sport, zaken en opinie met de Belfast Telegraph App.

Verkrijg het via Google Play

Posted By : result sydney hari ini