Noord-Iers digitaal bureau Origin opent kantoor in New York

Een creatief digitaal bureau in Noord-Ierland heeft zijn vleugels uitgeslagen naar New York na het winnen van zeven nieuwe klanten in de fintech-sector.

rigin is geopend op East 34th Street in de stad na het aanmelden van een klant aan de oost- en westkust.

Twee personeelsleden zullen in New York worden gevestigd, terwijl vijf nieuwe mensen ook het team in Belfast komen versterken, waardoor het totale personeelsbestand op 31 komt.

Het bureau zei dat het kantoor in New York een nieuwe belangrijke mijlpaal was sinds het 15 jaar geleden werd opgericht. Jacqueline Silva is benoemd tot algemeen directeur van het kantoor in New York.

Het is gespecialiseerd in merk, online klantervaring, campagnes en digitale transformatie voor klanten als Danske Bank, Prudential en Allstate.

Het heeft gewerkt met Noord-Ierse merken zoals AbbeyAutoline, firmus en Mash Direct, evenals met fintech scale-ups zoals Openly, Alchemy en Powerltyics.

Mede-oprichter Jerry Staple zei: “Het Origin New York-kantoor is een opwindende ontwikkeling in de evolutie van het bedrijf, waardoor we onze steeds groter wordende lijst van Amerikaanse klanten kunnen bedienen en onze wereldwijde aanwezigheid in een belangrijke strategische markt kunnen vergroten.

“We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om zaken binnen te halen met zeven nieuwe Amerikaanse klanten en verwachten dat dit de komende maanden verder zal groeien naarmate we een groter aandeel krijgen in de fintech- en andere markten, zowel aan de oost- als aan de westkust”, zei de heer Staple. toegevoegd.

Origin zei dat het zijn team ook een boost geeft door een academie van ontwerp-, marketing- en communicatieprofessionals in Noord-Ierland op te richten.

Download de Belfast Telegraph-app

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot het laatste Noord-Ierland nieuws, sport, zaken en opinie met de Belfast Telegraph App.

Verkrijg het via Google Play

Posted By : result sydney hari ini