Netflix verlengt thrillerserie You met vierde seizoen

De populaire thrillerserie You is vernieuwd voor een vierde seizoen, aldus Netflix.

Het nieuws werd aangekondigd dagen voor de langverwachte première van seizoen drie op vrijdag.

Je speelt Penn Badgley als de moorddadige Joe Goldberg, terwijl Victoria Pedretti verschijnt als zijn vrouw, Love.

In seizoen drie zal het paar proberen te vluchten voor hun bloedige verleden in een idyllisch stadje in Californië, maar een trailer voor de nieuwe afleveringen laat zien dat er meer problemen op komst zijn.

De cast voor seizoen vier van You, dat is gebaseerd op de bestseller van Caroline Kepnes, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Uitvoerend producent Sera Gamble, die de show samen met Greg Berlanti creëerde, zei: “Toen we Caroline’s roman lazen, waren Greg en ik meteen geobsedeerd door Joe Goldberg en zijn verwrongen wereldbeeld.

Dichtbij

YOU (L naar R) VICTORIA PEDRETTI als LOVE QUINN en PENN BADGLEY als JOE GOLDBERG in aflevering 301 van YOU Cr. JOHN P. FLEENOR/NETFLIX © 2021

“En het was opwindend om te zien hoe Penn Joe tot een griezelig maar meeslepend leven bracht. We zijn enorm dankbaar dat Netflix je zo’n monumentale steun heeft getoond en dat mensen over de hele wereld het leuk hebben gevonden om te zien hoe Joe het de afgelopen 3 seizoenen echt helemaal verkeerd heeft gedaan.

“Het hele You-team is enthousiast om nieuwe, donkere facetten van liefde te ontdekken in seizoen 4.”

Michaela McManus, Shalita Grant, Travis Van Winkle, Dylan Arnold en Scott Speedman zullen ook schitteren in You seizoen drie.

De psychologische thrillerserie arriveerde in 2018 en explodeerde in populariteit nadat hij voor het tweede seizoen exclusief naar Netflix was verhuisd.

Je seizoen drie begint op 15 oktober te streamen.

Posted By : data keluaran sidney hari ini