Letitia Wright ontkent bericht dat ze anti-vax standpunten deelde op Black Panther 2-set

Letitia Wright heeft berichten ontkend dat ze antivaccinatievisies deelde op de set van Marvel-kaskraker Black Panther 2.

De Black Mirror-actrice, 27, zei dat de beweringen “volledig onwaar” waren.

Wright reageerde op een artikel in de Hollywood Reporter waarin ze werd beschuldigd van het delen van antivaccinatie-opvattingen tijdens het filmen van het superheldenvervolg Black Panther: Wakanda Forever.

Dichtbij

Actrice Letitia Wright heeft berichten ontkend dat ze antivaccinatievisies deelde op een filmset (Ian West/PA)

In december vorig jaar kreeg ze veel kritiek omdat ze een video deelde waarin de veiligheid van het Covid-19-vaccin in twijfel werd getrokken.

In reactie op de beschuldigingen van de Hollywood Reporter zei Wright, die Shuri speelt in het Marvel Cinematic Universe: “God zegene jullie allemaal.

“Het doet me verdriet dat ik moet reageren op de rapporten die op 6 oktober 2021 door The Hollywood Reporter zijn gepubliceerd. Het rapport sprak over mijn gedrag op de set van Black Panther 2. Ik beweer oprecht dat dit volledig onwaar was.

“Iedereen die mij kent of met mij heeft gewerkt, weet dat ik ongelooflijk hard werk aan mijn vak en mijn belangrijkste focus is altijd werk te doen dat impactvol en inspirerend is. Dat is en blijft mijn enige focus.”

Het doet me verdriet dat ik moet reageren op de rapporten die op 6 oktober 2021 door The Hollywood Reporter zijn gepubliceerd. Het rapport sprak over mijn gedrag op de set van Black Panther 2. Ik beweer oprecht dat dit volkomen onwaar wasLetitia Wright

Wright, die in Guyana werd geboren voordat ze als kind naar Londen verhuisde, zei dat ze troost zoekt in religie.

Ze schreef: “Ik zal doorgaan met het vasthouden aan Gods handen en aan de geschriften van Jesaja 54:17.

“Ik blijf me concentreren op mijn genezing. Dank u voor uw gebeden. En ik blijf bidden voor Gods liefde, vrede en vreugde voor jullie allemaal.

“God zegene u.”

Dichtbij

Letitia Wright werd eerder bekritiseerd voor het delen van video’s die de effectiviteit van Covid-vaccins (PA) in twijfel trekken

Wright veroorzaakte vorig jaar controverse na het tweeten van een video genaamd Covid-19 Vaccine: Should We Take It? van On The Table, een YouTube-discussiekanaal.

Haar Marvel-collega Don Cheadle beschreef de video als “hot trash”.

Ze reageerde op de kritiek in een bericht op Twitter en schreef: “Het was niet mijn bedoeling om iemand pijn te doen, mijn enige bedoeling om de video te plaatsen was dat het mijn bezorgdheid opriep over wat het vaccin bevat en wat we in ons lichaam stoppen. Niks anders.”

Black Panther: Wakanda Forever, dat aan het filmen is in Atlanta, Georgia, staat gepland voor een release in juli 2022.

Posted By : data keluaran sidney hari ini