John Lewis gaat 7.000 uitzendkrachten aanwerven voor kerstperiode

Het John Lewis Partnership heeft plannen onthuld om deze kerst meer dan 7.000 tijdelijke functies in het hele land te werven.

osses bij het werknemersbedrijf achter John Lewis en Waitrose zeiden dat dit er 2.000 meer zouden zijn dan vorig jaar, om te voldoen aan de verwachte toegenomen vraag tijdens de feestdagen.

De aanwervingen zullen worden verspreid over de supermarkten, warenhuizen en fulfilmentcentra, inclusief bezorgers voor de online supermarktdivisie.

Bosses maakte ook bekend dat ze 550 vaste fulltime chauffeurs en magazijnmedewerkers zullen aanwerven in distributiecentra en de bezorgsites van Waitrose.com en John Lewis.com.

Het bedrijf voegde eraan toe dat nieuw personeel – of partners – en tijdelijke werknemers gratis eten en drinken zullen krijgen om “ervoor te zorgen dat we de hulp kunnen aantrekken die we nodig hebben”.

Nikki Humphrey, people director bij het John Lewis Partnership, zei: “We weten dat klanten het als de eerste kerst na de lockdown echt speciaal willen maken en we doen er alles aan om ze te helpen vieren – ons feestelijke team zal een cruciale rol te spelen.

“We zijn op zoek naar mensen die buitengewone service kunnen leveren om klanten te helpen krijgen wat ze nodig hebben om te vieren. We kijken ernaar uit om mensen in ons team in het hele land te verwelkomen.”

Het bedrijf zal vanaf oktober ook kerstwinkels in de winkels lanceren, naast 100 nieuwe kerstproducten, en zal een nieuw distributiecentrum van 300.000 vierkante meter in Bardon, Leicestershire, gebruiken om de vraag vooruitlopend op Black Friday te ondersteunen.

Posted By : data keluaran sydney