Amir Khan beweert dat de Amerikaanse politie hem zonder reden van de vlucht heeft begeleid

De Britse bokser Amir Khan heeft gezegd dat hij “zonder reden” door de politie werd begeleid van een vlucht in de VS.

De 34-jarige, die ook in reality-tv-shows is verschenen, waaronder I’m A Celebrity… Haal Me Hier weg!, beweerde dat hij door American Airlines was “verboden”.

In een video op Twitter zei hij dat hij vanuit New York naar een trainingskamp in Colorado probeerde te vliegen, maar dat hij en een collega werden verwijderd toen iemand klaagde dat het masker van zijn collega “niet hoog genoeg was”.

Hij zei dat hij “afschuwde” van zijn vermeende behandeling.

Khan zei: “Ik werd vandaag uit het vliegtuig gehaald toen ik door de politie naar een trainingskamp naar Colorado Springs ging.

“Er is duidelijk een klacht ingediend door het personeel van American Airlines, ze zeiden dat het masker van mijn collega niet hoog genoeg was en niet omhoog, dat ze het vliegtuig moesten stoppen en mij en mijn vriend moesten weghalen toen ik niets verkeerd deed.

“Ze schopten ons allebei uit, ik zat op 1A, hij zat op 1B – ik vind het zo walgelijk en zo respectloos, ik zou naar Colorado Springs gaan voor een trainingskamp en nu ben ik terug in New York voor een andere dag.

“Nu moet ik een ander vliegtuig plannen om terug te reizen naar het trainingskamp, ​​wat echt verontrustend is, zonder reden was dit en ik walgde zo van het feit dat American Airlines ons dit zou aandoen en me zou verbieden te reizen.

“Ik weet zeker dat er camera’s in het vliegtuig moeten zijn die ze konden zien, of iemand zou moeten zien, om te zien dat als mijn collega echt slecht was of een scène veroorzaakte waarbij hij uit het vliegtuig moest worden gehaald – Ik heb dit nog nooit eerder zien gebeuren.”

American Airlines is benaderd voor commentaar.


Posted By : sidney keluaran