Amerikaans fintechbedrijf Vox creëert 30 nieuwe banen in Belfast Belfast

Een financieel technologiebedrijf breidt hier zijn activiteiten uit en voegt 30 nieuwe banen toe.

ox Financial Partners zegt £ 1 miljoen te investeren in zijn servicecentrum, waaronder Belfast, om zijn groei te ondersteunen.

Er staat dat “de investering voornamelijk zal zijn in extra personeel om nieuwe en bestaande klanten te bedienen op het gebied van nearshoring en outsourcing van bedrijfsprocessen”.

“We zijn op zoek naar ambitieuze, datavaardige mensen om ons snelgroeiende team te versterken”, zegt Neil McComiskey, hoofd van het bezorgcentrum.

“De rollen die onze klanten nodig hebben, zijn technisch van aard en worden doorgaans uitgevoerd in hun kantoren in Londen of New York.

“Belfast heeft echter de talentenpool en het trackrecord van het leveren van werk van hoge kwaliteit als een nearshore-alternatief.”

Vox lanceerde vorig jaar zijn operationele aanbod en zegt dat het snel “een industriële reputatie heeft ontwikkeld als een expertisecentrum voor data-intensief projectwerk.

Het bedrijf uit Belfast adviseert over wijzigingen in de regelgeving en vereisten in Noord-Amerika en Europa.

Download de Belfast Telegraph-app

Krijg snel en gemakkelijk toegang tot het laatste Noord-Ierland nieuws, sport, zaken en opinie met de Belfast Telegraph App.

Verkrijg het via Google Play

Posted By : result sydney hari ini