Alle belangrijke aankondigingen van het live-evenement van Apple

Apple heeft zijn jaarlijkse evenement in september gebruikt om een ​​aantal belangrijke nieuwe producten te onthullen, waaronder de iPhone 13.

Hier is een nadere blik op alle belangrijke productaankondigingen.

iPad

De originele tablet van Apple doet het nog steeds goed en deze nieuwste update heeft een nieuwe chip gekregen – de A13 Bionic – om de prestaties met 20 procent te verbeteren.

De nieuwe iPad heeft verbeterde prestaties en camera’s (Apple)

De nieuwe iPad heeft ook een camera-upgrade gekregen, met een nieuwe 12-megapixel ultrabrede camera aan de voorkant en de Center Stage-functie van de iPad Pro die een gebruiker automatisch rond het frame volgt als ze bewegen tijdens een videogesprek.

Met een vanafprijs van €399 is de nieuwe iPad ook een zeer toegankelijke tablet.

iPad mini

Een compleet nieuw ontwerp en een substantiële update voor de kleinste van Apple’s tablets, de nieuwe iPad mini is nu volledig scherm, dus geen Home-knop, en heeft ook het Liquid Retina-display van het bedrijf, dat maximaal 8,3 inch is.

De nieuwe iPad mini heeft een flinke redesign ondergaan (Apple)

De Touch ID-sensor is toegevoegd aan de aan / uit-knop en het apparaat heeft voor het eerst ook een USB-C-oplader. Net als de nieuwe iPad ondersteunt hij nu ook Center Stage en de Apple Pencil – nog twee primeurs voor de mini.

Verder ondersteunt de mini nu voor het eerst 5G.

Het zal op 24 september in de verkoop gaan, vanaf € 569.

Apple Watch

Niet gezien het dramatische herontwerp waar in sommige delen geruchten over waren, verbetert de nieuwe Apple Watch Series 7 in plaats daarvan wat de wearable al goed doet.

Het scherm is groter gemaakt en is, samen met de behuizing, ronder geworden om een ​​meer naadloos apparaat te creëren waarvan Apple zegt dat het het horloge ook duurzamer heeft gemaakt.

De nieuwste Apple Watch heeft een groter scherm gekregen. (Appel)

Wat dat betreft is de Series 7 IP6X stofbestendig en blijft WR50 waterbestendig en blijft dus klaar voor vrijwel elke activiteit die je maar kunt bedenken.

Nu meer gebruikers hun Apple Watch naar bed dragen om te profiteren van slaapregistratie – en daardoor de levensduur van de batterij verlengen en het apparaat langer dragen – zal het voor velen goed nieuws zijn dat Apple het opladen heeft verbeterd, waardoor het 33 procent sneller is dus het duurt minder lang om op te laden.

Ook wordt er automatische detectie van fietsoefeningen geïntroduceerd, evenals valdetectie voor fietsers en de mogelijkheid voor de Watch om te detecteren wanneer een e-bike wordt gebruikt.

Voorlopig heeft de Apple Watch Series 7 geen releasedatum of bevestigde prijs, maar Apple zegt dat hij later in de herfst beschikbaar zal zijn.

iPhone 13

Net als vorig jaar zijn er in 2021 vier nieuwe iPhone-modellen onderweg: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max.

Alle vier zijn voorzien van de nieuwste chip van Apple, de A15 Bionic, die volgens het bedrijf snellere computer- en grafische prestaties biedt dan niet alleen de iPhone 12, maar ook alle concurrenten van Apple.

Hoewel alle toestellen erg op vorig jaar lijken, is de inkeping aan de bovenkant van het scherm 20 procent kleiner gemaakt om meer schermruimte te geven, terwijl op de 13 en 13 mini de dubbele cameralenzen nu diagonaal zijn gerangschikt.

De nieuwste vlaggenschip-smartphone van Apple zal later deze maand in de verkoop gaan (Apple)

En het is in de camera’s waar enkele van de meest substantiële veranderingen hebben plaatsgevonden.

Met de nieuwe Cinematic-modus voor het opnemen van video’s kan iedereen die de telefoon opneemt bioscoopachtige video’s maken met dramatische focusverschuivingen.

Op de Pro-modellen is er ook de introductie van macrofotografie en de mogelijkheid om macro slow-motion video’s vast te leggen.

Afgezien van de camera’s ondersteunen de twee Pro-modellen verversingsfrequenties tot 12 Hz – wat betekent dat het scherm soepeler kan scrollen en een veelgevraagde functie is voor iPhone-gebruikers.

En op alle vier de apparaten zegt Apple dat het grotere batterijen heeft toegevoegd om ervoor te zorgen dat de iPhone 13 langer meegaat op een enkele lading.

Het bedrijf zegt dat de iPhone 13 mini en de iPhone 13 Pro beide een batterijduur van maximaal 1,5 uur hebben in vergelijking met de iPhone 12, terwijl de iPhone 13 en de 13 Pro Max tot 2,5 uur langer mee kunnen gaan – wat het bedrijf zegt is de langste levensduur van de batterij die het ooit heeft aangeboden in een iPhone.

Wat betreft prijzen en beschikbaarheid, heeft Apple bevestigd dat alle vier de nieuwe iPhone-modellen op 24 september in de verkoop zouden gaan, met de iPhone 13 mini vanaf € 829, de iPhone 13 voor € 929, de 13 Pro voor € 1.179 en de 13 Pro Max voor € 1.279.

Posted By : togel sedney.com hari ini 2021