Adele bereidt zich voor om eerste nieuwe muziek in zes jaar uit te brengen

De verwachtingen onder fans nemen toe terwijl Adele zich voorbereidt om haar eerste nieuwe muziek in zes jaar uit te brengen.

Omeback-single Easy On Me komt vrijdag uit en is het eerste nummer van haar nieuwe album 30, dat op 19 november uitkomt.

Vorige week gaf de 33-jarige zangeres fans een glimp van de track door een clip af te spelen tijdens een livestreamvideo op sociale media waarin ze over het project praatte.

Ze heeft haar aanstaande album beschreven als haar “ride or die gedurende de meest turbulente periode van mijn leven”.

Adele, die in 2016 hoofdact was op het Glastonbury-festival, kondigde in april 2019 aan dat ze uit elkaar ging van liefdadigheidsbaas Simon Konecki.

Hun scheiding werd in maart van dit jaar afgerond en ze delen de voogdij over hun negenjarige zoon Angelo.

In een recent bericht op sociale media zei ze dat het opnameproces haar het gevoel had gegeven “alsof ik eindelijk mijn gevoel weer heb gevonden”.

Adele heeft sinds de 25e van 2015 geen album meer uitgebracht en alle drie haar studioalbums zijn vernoemd naar de mijlpaalleeftijden die ze tijdens het creatieve proces bereikte.

Vorige week verscheen ze op de cover van zowel de Britse als de Amerikaanse editie van Vogue magazine.

Het was de eerste samenwerking in zijn soort in de 129-jarige geschiedenis van het tijdschrift, waarbij elke editie van het tijdschrift een andere fashion shoot en interview bevatte.

Posted By : data keluaran sidney hari ini