4 manieren om je make-uplook te versterken, geïnspireerd op de catwalks

Als je de gezichten van modellen op de herfst/winter catwalks bekijkt, voelt het alsof de make-up perfect de sfeer van het seizoen weerspiegelt – en vergeet niet dat deze shows zo’n zeven maanden geleden plaatsvonden.

Nu ons sociale leven weer op de rails komt en de verkoop van kleurcosmetica weer opleeft na de inzinking van de lockdown, past het overkoepelende AW21-thema van draagbare glamour bij het voorzichtige optimisme dat velen van ons momenteel voelen.


De belangrijkste make-uptrends van dit seizoen vinden het wiel niet opnieuw uit. In plaats daarvan bieden ze een moderne, verfijnde kijk op tijdloze klassiekers…

1. Katachtige film

Valentino AW21 (Pat McGrath/PA)

Black winged eyeliner was overal tijdens de modemaand. Haarscherpe kattenfilms werden met precisie geschilderd bij Chanel, Schiaparelli, Valentino, Erdem en meer. De enige vraag is: hoe dramatisch wil je gaan?

Om een ​​groot kattenmoment te creëren, heb je een gitzwarte vloeibare voering nodig – en een vaste hand. Gebruik voor een subtieler alternatief een scherp potlood om een ​​veeg uit de buitenste ooghoek toe te voegen – deze look helpt om kleine of ronde ogen langwerpig te maken.

(Chanel / PA)

Chanel Le Liner de Chanel Deep Black

(Pat McGrath Labs/PA)

Pat McGrath Labs PermaGel Ultra Glide oogpotlood Xtreme zwart

2. Gedurfde lippen

Bibhu Mohapatra AW21 (Nars / PA)

Scarlet lippen gaan natuurlijk nooit uit de mode. Maar waarom probeer je dit seizoen niet eens een donkerdere bessentint, geïnspireerd op de verzadigde tinten van Molly Goddard, Bibhu Mohapatra en Erdem.

Matte kersenrode, bordeauxrode of merlot tinten zien er prachtig uit met een bedauwde teint, nude oogmake-up en veel zwarte mascara.

(Verpleegkundige/PA)

Nars Powermatte Lip Pigment Spin Me, Boots

(Jimmy Choo/PA)

Jimmy Choo Seduction Collection Matte Lip Color

3. Rokerige ogen

Dior AW21 (Dior/PA)

Als we het hebben over ‘smoky eye’-make-up, bedoelen we meestal een verscheidenheid aan oogschaduwtinten die met elkaar vermengd zijn. Maar de meest verbluffende ooglooks van dit seizoen, zoals te zien bij Dior en Chanel, zijn letterlijk rookkleurig.

Zwarte oogschaduw is misschien een beetje ontmoedigend, maar het mooie van een houtskooltint is dat het bij alle oogkleuren past; je hoeft alleen maar de applicatie aan te passen (als je kleine ogen hebt, ga dan niet te zwaar), blend het uit zodat er geen dikke lijnen zijn, en eindig met volumineuze mascara (of valse wimpers).

(Dior/PA)

Dior Mono Couleur Couture High-colour oogschaduw 098 Black Bow

(Stedelijk verval/PA)

Urban Decay 24/7 Oogschaduw Mono Moondust Blackout, Cult Beauty

4. Koele glans

Mark Fast AW21 (Davide Cossu / PA)

Metallic oogmake-up was een andere grote trend, en hoewel de tweekleurige, glinsterende goud- en zilverlook bij Prada (wat betekent dat één kleur op elk ooglid betekent) misschien niet voor iedereen is, voelt de subtiele glans bij Mark Fast fris en flatterend aan.

Hoe vind je jouw perfecte metallic match? Kies een zachte eyeliner of vloeibare schaduw in een koele toon (zoals ijzig pastelblauw, matroze of mint) die contrasteert met je oogkleur.

(Ciate / PA)

Ciate Eye Lustre Ice

(Illamasqua/PA)

Illamasqua Kleurpotlood voor oogpotlood

Posted By : togel sedney.com hari ini 2021