3 dina pisanan saka Labor hols ndeleng 37pct pengunjung mlumpat ing Macau
togel

3 dina pisanan saka Labor hols ndeleng 37pct pengunjung mlumpat ing Macau

Volume pengunjung kanggo Macau sak telung dina pisanan preian Day Buruh patang dina tambah taun-on-taun dening 37,0 persen, ngandika badan promosi pariwisata kutha kang.

Ing comparison karo 2018 preian Day Buruh, kang resmi mung telung dina total, lan mlaku saka 29. April kanggo 1. Mei ing taun, nyatet Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO).

Tekane pengunjung sajrone telung dina pisanan Liburan Dina Buruh taun iki tekan 531.503. Saka jumlah kasebut, 436.679 pengunjung saka daratan, mundhak 42,7 persen.

MGTO ujar ing pratelan pers Minggu: “Kanthi preian Dina Buruh tanggal 1 Mei dilanjutake nganti patang dina (1 Mei nganti 4 Mei) ing daratan China, luwih akeh warga daratan kepincut kanggo lelungan sajrone periode kasebut …”

Iku ditambahake, referring menyang Piece utama saka infrastruktur regional anyar dibukak ing Oktober, sing “Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge saiki ing operasi, mimpin kanggo Tambah owahan taun-on-taun ing total rawuh pengunjung kanggo Macau”.

Sajrone patang dina preinan taun iki, Polisi Keamanan Umum kutha kasebut nyathet 636.644 pengunjung. Jumlah kasebut ora kalebu mahasiswa lan buruh non-penduduk.

MGTO ujar manawa – adhedhasar data saka operator perhotelan lokal – tingkat https://covertcreeklodge.com/ pendhudhuk hotel ing kutha kira-kira 96,2 persen sajrone preian Dina Buruh, kenaikan 1,9 persen saben taun.

Tarif kamar rata-rata ing perusahaan perhotelan komersial – hotel lan omah tamu – kira-kira MOP1,882.20 (US$232.95), mundhak udakara 16.7 persen saben taun, nuduhake data resmi. Biro pariwisata ngandika sing saiki Simpenan kamar hotel ing Macau gunggungipun 40.162 Unit.

MGTO ngandika ing nganyari ing break Day Buruh sing nganakake seri inspeksi ing plabuhan utama mlebu lan wisata saka 1 Mei kanggo 4 Mei kanggo pratandha saka apa sing disebut “irregularities”. Tally saka mriksa kalebu papat rampung http://188.166.215.55/ karo petugas Polisi Keamanan Umum lan staf Biro Urusan Tenaga Kerja.

Biro pariwisata ujar manawa mriksa kasebut “ora nemokake tandha-tandha pelanggaran sing ana gandhengane karo pemandu wisata sing ora duwe lisensi”. Sing sadurunge wis ditandhani minangka wis masalah ing Macau lan Hong Kong https://libresen.com/ sakteruse kanggo mbukak saka Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge.

Biro pariwisata ujar manawa ana papat pemandu wisata lokal sing gagal nggawa lisensi. Ditambahake manawa “prosedur sanksi bakal ditindakake”.